Преводаческа агенция Интелект Преводи от китайски език на български и от български на китайски цени на страница

Превод от китайски език на български и от български на китайски език

Китайският език може да бъде разглеждан като език или езиково семейство и представлява съвкупност от местните езици, говорени от китайската етническа група Хан. Той е един от езиците, формиращи Сино-тибетското езиково семейство. Различните варианти на китайския са роден език за около една шеста от населението на света, или повече от един милиард души.

Превод от китайски език на български и от български на китайски език

Езици

Множеството от най-големи езици, възникнали по едно и също време с китайския, а това са близо шест хилядолетия – шумерски, асирийски, хетски, египетски отдавна са изчезнали, оставяйки само мълчаливи надписи, които и днес разчитаме много трудно. Китайският език, в началото принадлежащ към така наречените "коренни" езици, се развива и в днешно време.

Той е доста труден и за говорене и за писане, но експертите в агенцията са с необходимото завършено образование и придобит опит, така че без значение от сложността на текста, ние ще си свършим задачата на професионално ниво.

С какви документи работим

По време на работа с документи и текстове, специалистите на агенция “Интелект” ползват не само своите знания, но и специализирани речници, енциклопедии и други справочници, позволяващи да се постигне висок резултат. Агенция “Интелект”, занимаваща се с преводи от и на китайски на български, е отворена за дългосрочно сътрудничество и от първостепенно значение е качеството на обслужване на клиентите и приемливите цени.

Като цяло работим с всякакви документи - започвайки от такива с обикновено съдържание, като актове за раждане, лични свидетелства, общински и граждански декларации, граждански бракове и стигайки до съдебни решения, медицински експертизи, епикризи, изследвания, технически ръководства и т.н.

Какви видове поръчки приемаме

Често се налага да партнираме с корпоративни клиенти, чийто динамични дейности налагат спешни и скорошни услуги, което изисква бърза подготовка от наша страна и съответно по-големи ресурси. Поради тази причина се наложи да създадем различни видове поръчки за да отговорим на динамиката на клиента. Към момента е достъпна:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна поръчка – 4 раб. часа.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Kитайски Обикновена 55.00 лв. 60.00 лв.
Български Kитайски Бърза 74.00 лв. 83.00 лв.
Български Kитайски Експресна 85.00 лв. 96.80 лв.
Български Kитайски Супер експрес По договаряне По договаряне
Kитайски Български Обикновена 55.00 лв. 60.00 лв.
Kитайски Български Бърза 74.00 лв. 83.00 лв.
Kитайски Български Експресна 85.00 лв. 96.80 лв.
Kитайски Български Супер експрес По договаряне По договаряне

За да бъдем максимално обективни, трябва да споменем, че цената на услугата се сформира на база изготвения от нас текст, а не на оригинала. Имайте предвид, че една служебна страница се състои от 1500 знака съдържание без интервалите и 1800 знака с тях.

Защо да ни се доверите

Поради продължителната работа на служителите в компанията, която е вече 10 години на отрасловия пазар, не е необходимо да се притеснявате за сложността на обработваното съдържание.

Постоянно се грижим екипите да са с актуални знания и следим за появата на нови термини, съхранявайки ги в специални бази данни и използвайки ги при необходимост. Освен това, модерната апаратура и софтуерни приложения дават възможност да оптимизираме вътрешните процеси, за да може крайният резултат да е бърз и качествен. Свържете се с регионалните оператори още сега и с радост ще Ви съдействат.