Преводаческа агенция Интелект Преводи от руски език на български и от български на руски цени на страница

Превод от руски език на български и от български на руски

Руският език е седмият най-широко използван език в ЕС и осмият в света. Руският език е много богат. Когато се говори на руски, се използват различни варианти на езика. Например, в бизнес писмо или официален документ, се използват думи и конструкции, които няма да бъдат използвана в ежедневието. Необходимо е да се култивира високо ниво на езикова информираност, за да не се правят погрешни избори и да бъде човек в състояние да избере най-подходящите думи.

Превод от руски език на български и от български на руски

Езици

Руският се счита за един от големите езици в света - той е най-често срещаният сред славянските. Също така е официален в много страни и един от шестте официални езици на ООН. Това е много разнообразен и обогатен език. Например, в бизнес писмо или официален документ се използват думи и конструкции, които няма да бъдат използвани в ежедневието.

Какви видове преводи извършваме.

При нас можете да поръчате професионален писмен превод на текстове на всякаква тематика от/на български на руски. Всички служители са с висше образование и повече от десет години опит в областта. Преобразуваме документи с бизнес, техническа, медицинска и друга специфична насоченост.

Високата квалификация на специалистите гарантира безупречно качество на услугата и стриктно спазване кофиденциалността на информацията.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Руски Обикновена 14.00 лв. 16.60 лв.
Български Руски Бърза 21.00 лв. 24.90 лв.
Български Руски Експресна 25.20 лв. 29.88 лв.
Български Руски Супер експрес 28.00 лв. По договаряне
Руски Български Обикновена 14.00 лв. 16.60 лв.
Руски Български Бърза 21.00 лв. 24.90 лв.
Руски Български Експресна 25.20 лв. 29.88 лв.
Руски Български Супер експрес 28.00 лв. По договаряне

 

За да бъдем полезни на всички, в зависимост от ангажираността и спешността на клиентите ни, съставихме няколко варианта за заявки:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

Важно уточнение! Всички материали се таксуват на основание преведеното съдържание, а не на база оригиналното. Една работна страница се състои от 1800 знака с интервалите и 1500 знака без тях.

Какви са предимствата ни

Уникалността на агенция "Интелект" се състои в това, че тук можете да получите поръчаните преводи от руски на български и обратното в най-кратки срокове и с високо качество.  При нас работят специалисти с правни, инженерни, технически познания и т.н. Това гарантира, че всеки от тях е запознат с терминологията в своята област и при работата си над задание от конкретна сфера, то ще бъде направено както трябва.

За да се осигури висококачествена дейност в максимално кратки срокове са необходими подходящите за целта инструменти. Нашите служители разполагат с най-съвременното техническо оборудване, позволяващо извършване на услугата на всяка специфична и графична документация.

Защо да се доверите точно на нас

Освен големият опит и отработени техники, агенцията разполага с огромно разнообразие от тематични речници, което позволява на специалистите ни да намират максимално точните термини в текста. В агенция "Интелект" работят специализирани изпълнители, които извършват стилистични и качествени транслации от всякакво ниво.

От опитните ни консултанти пък ще получите информация за предлаганите от нас услуги почти по всяко време на денонощието, така че не се колебайте повече, а се свържете с нас още сега!