Преводаческа агенция Интелект Преводи от италиански език на български и от български на италиански цени на страница

Преводи от италиански език на български и от български на италиански език

Италианският език е официален в Италия, един от официалните езици на ЕС, както и малцинствен език в три други държави от ЕС. Той е един от най-големите езици на Съюза, след немския, английския и френския. Той не е международен език като английския, френския или испанския, но се използва широко в Средиземноморския басейн и се изучава като един от най-популярните чужди езици в света.

Преводи от италиански език на български и от български на италиански език

Езици

Стандартният италиански е създаден на база на тосканския диалект и се намира някъде по средата между южна Италия и гало-римските диалекти на север. Освен в Италия, този език се говори още в Сан Марино, някои кантони на Швейцария, Ватикана и някои части на Словения и Хърватия. Италианските думи, произлезли от латинския, често е по-лесно да се разпознаят от френските с латински произход, тъй като за разлика от френския, италианският е запазил ударението на последната сричка в много думи.

Официален език: Италия, Швейцария, Европейски Съюз

Видове документи, с които работим

Тези езици се срещат доста често - особено сред документите от технически и търговски характер, удостоверения, издадени от общини, дипломи, академични справки, свидетелства за съдимост и др. Разбира се работим с всички тях.

Естествено превеждаме и по специфично съдържание, като правни, медицински, икономически, финансови и маркетингови свидетелства.

Ние работим само с доказали се специалисти!

Екипът ни е съставен само от надеждни и дипломирани специалисти, подбрани чрез специални критерии и тестови задания. Ако казаното не бе истина не бихме могли да спечелим доверието на толкова многото лоялни клиенти. А качеството на крайния резултат винаги е видимо без излишни думи.

Ние постоянно разнообразяваме базата си от специалисти, така че да сме подготвени за всякакви поръчки от ваша страна. Освен това, регулярно екипът ни от служители следи за излизането на нови термини и технологии, обогатявайки терминологичните си речници за да могат по всяко време на предложат актуални познания.

Никога няма да си позволим да излезем извън границите на уговорените предварително с клиента срокове, чрез назначаването на екип от експерти, които да се занимаят със зададения от вас проект. По този начин хем извършваме услугата в срок, хем запазваме качеството на крайния материал.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Италиански Обикновена 14.00 лв. 16.60 лв.
Български Италиански Бърза 21.00 лв. 24.90 лв.
Български Италиански Експресна 25.20 лв. 29.88 лв.
Български Италиански Супер експрес 28.00 лв. По договаряне
Италиански Български Обикновена 14.00 лв. 16.60 лв.
Италиански Български Бърза 21.00 лв. 24.90 лв.
Италиански Български Експресна 25.20 лв. 29.88 лв.
Италиански Български Супер експрес 28.00 лв. По договаряне

 

Какви видове поръчки предлагаме

Съществуват клиенти, имащи нужда от извършването на спешни преводи и такива, които не са толкова взискателни към сроковете и могат да изчакат повече. Изхождайки от горното, създадохме няколко варианта за заявки, така че адекватно да отговорим на изискванията на всеки индивидуално.

Ето предлаганите към момента:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

Сформирането на крайната цена е базирано на готовия вече материал, където една страница е съставена от 1800 знака с интервалите и 1500 без. Така, че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега и консултантите безплатно ще ви съдействат.