Преводаческа агенция Интелект Преводи от френски език на български и от български на френски цени на страница

Превод от френски език на български и от български на френски език

Френски език се говори в 29-те страни, които съставляват Франкофонията. Затова има няколко разновидности на френския език в Европа, Африка, Канада, Съединените щати и Азия. В Европа, вариантите в Швейцария и Белгия се различават от стандарта, говорен във Франция. Най-голям брой говорещи френски по рождение и като втори език има в Африка (около 115 милиона в 31 африкански страни).

Превод от френски език на български и от български на френски език

Езици

Френският е един от най-големите романски езици. Голям брой от говорещите испански и португалски. Много от жителите на Белгия, Канада, Швейцария и Люксембург, го говорят. Той е широко разпространен и в много африкански страни. Повечето от думите му произхождат от латински или са създадени с помощта на латински и гръцки основни думи.

Официален език: Белгия, Франция, Канада, Швейцария, Сенегал, Европейски Съюз.

При нас работят само професионалисти!

Много хора, които са изисквали бърз и качествен превод от и на български, станаха заложници на не чистата ръка на различни бюра, жертващи качеството за сметка на скоростта. В агенция "Интелект" са подбрани само най-добрите професионалисти, ценящи репутацията си и при извършване на услугата се доверяват единствено на знанията и опита си, така че поверявайте дейността само на специалисти, гарантиращи отличния резултат.

При нас дипломираните експерти в областта извършват превод от и на български/френски или редакторска дейност, вземайки предвид всички стилистични особености. Характерът на обработваната документация е разнообразен. Често работим с договори за покупко-продажба на земя или недвижими имоти.

Също така, както и при другите езици, постоянно работим с личните документи на гражданите. Преводът от и на български/френски в този случай също има място.

Какви са видовете поръчки

За да може да сме полезни на всички, съставихме различни видове поръчки, в зависимост от нуждите на всеки един клиент. Те изглеждат в следния вид:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Френски Обикновена 14.00 лв. 16.60 лв.
Български Френски Бърза 21.00 лв. 24.90 лв.
Български Френски Експресна 25.20 лв. 29.88 лв.
Български Френски Супер експрес 28.00 лв. По договаряне
Френски Български Обикновена 14.00 лв. 16.60 лв.
Френски Български Бърза 21.00 лв. 24.90 лв.
Френски Български Експресна 25.20 лв. 29.88 лв.
Френски Български Супер експрес 28.00 лв. По договаряне

 

Важно уточнение! Цената на услугата се изчислява на база една страница, състояща се от 1800 знака със интервалите и 1500 знака без интервали.

Можете да направите поръчката си по телефона, електронната поща и да изпратите документа, който трябва да се преведе. Скоро след това операторите ни ще Ви върнат отговор с индивидуална оферта и актуални цени.

Защо да използвате точно нас

Освен, че използваме популярни софтуери за обработка на текстове, като Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Adobe Page Maker и други програми, възползваме се и от специални отраслови приложения, като SDL Trados, Trados Translator's Workbench и Trados MultiTerm, Wordfast, сформирайки по този начин терминологична база данни. С оглед на по-горното можем да гарантираме на 100%, че ще си свършим задачата, както трябва и в срок. Потърсете ни още сега и нашите оператори с радост ще ви консултират напълно безплатно. Очакваме Ви!