Преводаческа агенция Интелект Преводи от испански език на български и от български на испански цени на страница

Превод от испански език на български и от български на испански език

Испанският език се говори от почти 450 милиона души по света, което го прави вторият най-говорим език след китайския мандарин по отношение на броя на говорещите като майчин език. 60 милиона души говорят испански като втори език и 20 милиона ученици го изучават като чужд език. Това е третият най-често използван език в Интернет .

Превод от испански език на български и от български на испански език

Езици

Испанският е официален в Испания и Мексико, както и в някои южноамерикански държави и държавите от Централна Америка. На него говорят повече от 196 милиона души, а 20 милиона го говорят, като втори език

Какви документи превеждаме от испански език на български

Експертите ни извършват качествени и бързи преводи на юридически, икономически, както и на финансови и счетоводни документи. Писменият вариант на услугата е един от най-разпространените. Нашите специалисти имат голям опит в работата с литературни творби (поезия, проза), текстове от рекламен характер, политически материали, новини. Най-често обаче възниква необходимостта от транслирането на удостоверения за раждане, за граждански брак, идентичност на имена, декларации, служебни бележки; дипломи, академични справки, уверения от учебни заведения и др.

Екипът ни се състои само от професионалисти.

Агенция "Интелект" извършва писмени преводи за частни и юридически лица, правим нотариална заверка на документи и консулска легализация.

Поради разпространението на испанския са се появили множество варианти и диалекти. Очевидно е, че в Мексико езикът има свои особености. А в самата Испания са разпространени няколко диалекта: арагонски, каталонски, мадрид, андалусия и редица други.

Всичко това е особено важно при превода. Нашите специалисти перфектно са запознати с тези особености и ако е необходимо, можем да Ви наемем експерт, който знае всички тънкости на различните диалекти.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Испански Обикновена 14.00 лв. 16.60 лв.
Български Испански Бърза 21.00 лв. 24.90 лв.
Български Испански Експресна 25.20 лв. 29.88 лв.
Български Испански Супер експрес 28.00 лв. По договаряне
Испански Български Обикновена 14.00 лв. 16.60 лв.
Испански Български Бърза 21.00 лв. 24.90 лв.
Испански Български Експресна 25.20 лв. 29.88 лв.
Испански Български Супер експрес 28.00 лв. По договаряне

Какви са видовете поръчки

Поради спецификата на нуждите на различните ни клиенти, създадохме разновидности на поръчките, така че всеки според ангажиментите си да може да предпочете тази, която му е най-изгодна. Към момента предлагаме следните варианти за поръчки:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

Когато се съставя цената по заданието, тя се изчислява на база готовия текст, а не на основание оригинала-първоизточник. Една работна страница се състои от 1500 символа съдържание без интервалите и 1800 символа с тях.

Защо да ни се доверите

Коректността, качеството на изпълнението и индивидуалният подход към всеки отделен клиент ни направиха едни от водещите на отрасловия пазар с десетки лоялни клиенти, които с години ни се доверяват и продължават да го правят. От своя страна това още повече ни мотивира да се развиваме, усъвършенстваме и обучаваме, така че не му мислете повече, а възложете заданието си към нас и ще се убедите в професионализмът ни.