Преводаческа агенция Интелект Преводи от английски език на български и от български на английски цени на страница

Превод от английски език на български и от български на английски

Английският език принадлежи към индоевропейското езиково семейство. В Англия има около 30 диалекта, около 10 в останалата част на Великобритания, 20 в Ирландия и по-малките острови, близо 50 в САЩ, почти 10 в Канада и още няколко десетки в отвъдморските територии и страни от Британската общност.

Превод от английски език на български и от български на английски

Езици

Агенция "Интелект" извършва качествени писмени и устни преводи от английски на български и обратното.

Българският е малко разпространен език, но това не означава, че е по-малко търсен. В края на краищата, много често се случва ситуация, когато трябва да предадете на свой колега, не знаещ английски/български, важен документ. А той е написан само на единия или на другия език.

Използването на машинния превод в подобен случай не само няма да помогне, но може и да развали документа. Така, че най-добре е да се обърнете към специалисти, които в максимално кратки срокове ще извършат заданието без значение в степента на трудност.

Какви са видовете поръчки

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа. 

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Английски Обикновена 13.00 лв. 15.60 лв.
Български Английски Бърза 19.50 лв. 23.50 лв.
Български Английски Експресна 23.40 лв. 28.08 лв.
Български Английски Супер експрес 28.00 лв. По договаряне
Английски Български Обикновена 13.00 лв. 15.60 лв.
Английски Български Бърза 19.50 лв. 23.50 лв.
Английски Български Експресна 23.40 лв. 28.08 лв.
Английски Български Супер експрес 28.00 лв. По договаряне

 

Важно уточнение! Тарифирането става на база преведения вече текст, а не на оригинала. Тоест, В една страница се побират 1800 знака или 1500 символа, ако не броим препинателните знаци и интервалите.

С какво се отличаваме пред останалите

Екипите ни са способни да работят с текстове на всякаква тематика. Качеството на преведения текст няма да ви накара да прибегнете до услугите на редактори, тъй като ние имаме в екипа си филолози, занимаващи се с дейността.

По вашето задание ще се труди не един човек, а цял екип, който увеличава скоростта на работа без това да влияе върху качеството. 

Бихме искали да уточним, че всички наши служители са достатъчно квалифицирани, имат солиден опит и са преминали през строга проверка в практиката. Работният процес е отработен и го оптимизираме вече в продължение на 10 години, така че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега!

Можете да направите своята поръчка от всяка точка на света, без значение къде се намирате, а готовите материали ще си получите по електронен път. Работим и с електронни платежни средства, улесняващи цялостното сътрудничество.

Устни преводи от/на английски език

Агенция "Интелект" предлага услуги по съпровод на чуждестранни делегации, работа на обекти, където се намират чужденците, среща на високопоставени гости.

Важно уточнение! Заявка за услугата се подава задължително в писмена форма, изпратена по мейл с описание на особеностите около срещата, на която нашият сътрудник ще присъства. С оглед на тази информация, нашите координатори ще се свържат с вас, изпращайки ви изготвена оферта с актуални цени и варианти за плащане. Политиката на фирмата е такава, че изискваме 50% от примерната сума да се заплати предварително в брой или по банков път.